14 Temmuz 2012 Cumartesi

YÜZ YILLIK İTALYAN DEBORAH MİLANO’NUN YENİ ÜRÜNÜ


24 Ore Absolute Volume Mascara’ ile
ÇARPICI BAKIŞLAR YARATIN
İtalyan kozmetik devi Deborah Milano, kadınlar için eşsiz bir ürün sunuyor.  Nefes kesici bakışların sırrını keşfeden Deborah Milano; yeni ürünü 24 Ore Absolute Volume Mascara ile kirpiklere olağanüstü hacim veriyor ve güzelliğe ‘bakış açı’sını değiştiriyor…
İtalya’nın 100 yıllık güzellik markası Deborah Milano, yenilikçi ürünüyle makyajda devrim yaratıyor. Deborah Milano’nun ‘24 Ore Absolute Volume Mascara’ sı kirpiklere olağanüstü hacim veriyor. Mascara’nın özel olarak tasarlanmış fiber fırçası, tüm kirpikleri yakalıyor.  Tek kat sürüldüğünde bile mükemmel bir sonuç sağlıyor.
Eşsiz bakışların kâşifi 24 Ore Absolute Volume Mascara, ultra hacim verme özelliği ile adeta takma kirpik efekti yaratıyor.
Ekstra dolgunluk ve kalıcı bir performans için üçlü karbon siyahı kompleksi ile zenginleştirilen mascara, zamanı çarpıcı bakışlar için durduruyor!
Gün boyu kalıcılık sunan 24 Ore Absolute Volume Mascara; Gratis, Watson’s ve tüm seçkin parfümerilerde satışa sunuluyor.
Tasarımcı Mario Trimarchi’nin imzasını taşıyan 24 Ore Absolute Mascara, İtalyan  zevkini şık ambalajıyla mascarada yaşatıyor.
24 Ore Absolute Volume Mascara satış fiyatı 30,50 TL.



Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder