8 Haziran 2012 Cuma

DEBORAH MILANO’NUN YENİ GÜNEŞ SERİSİ İLE KEYİFLİ TATİLLER…



İtalyan kozmetik markası Deborah Milano ‘nun yeni güneş serisi; güneşin zararlı etkilerinden koruyan, sağlıklı bronzluk sunan yepyeni ve zengin ürün seçenekleriyle tatilinizde size eşlik ediyor…




Deborah Milano, yazın sıcaklığını ve enerjisini yeni Güneş Serisi ile taçlandırıyor. Zengin ürün seçeneğiyle; her cilt tipine uygun ürünler sunan Deborah Milano, cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda sağlıklı ve mükemmel bir bronzluk da sunuyor.
Deborah Milano’nun Güneş Serisi’nde yer alan anti aging’li koruyucu güneş programı lekelenmeye eğilimli bölgelerde cildin doğallığını koruyor. Deborah Milano’nun yüksek koruma faktörlü anti aging serisi; yüz ve dekolte bölgesi için kullanılabiliyor.
Deborah Milano’nun Anti Aging’li Yüksek Koruma Spf 50 Güneş Kremi, hassas cilt tipleri için formüle edilmiş. Güneş yanıkları için gelişmiş koruma ve önleme sağlayan cildin doğal savunmasını da güçlendiriyor. Kullanışlı Twist spreyi ulaşılması en zor noktalara ulaşarak eşit ve kolayca uygulanıyor.
Deborah Milano Yağsız SPF25 Güneş Kremi
Hafif yağsız formülü ile hassas ciltler için geliştirilmiş. Güneş yanıklarını önleyen ürün;  güvenli ve eşit bir bronzluk da sağlıyor.
Deborah Milano Orta Seviye Korumalı SPF15 Güneş Kremi
Etkin korumaya sahip olup krem, aşamalı ve uzun süreli bir bronzluk sağlıyor. Ürün güneş yanıkları üzerinde de etkili içeriğiyle dikkati çekiyor.
Deborah Milano Jel Kıvamlı SPF6 Güneş Kremi
Koyu tenliler ya da daha önceden bronzlaşmış ciltler için mükemmel sonuç veren jel kıvamlı güneş kremi; kalıcı bronzluk sağlıyor. Cildi nemlendirirken yumuşatan ürün,  zengin doğal beta karoten içeriğine sahip havuç özü, melanin, Tan Booster kombinasyonu ile cildinizin bronzlaşmasını sağlarken kalıcı bir kehribar rengi de bırakıyor.


Deborah Milano Canlandırıcı Bronzluk Jeli
Hoş kokulu bu jel koyu tenler ya da bronzlaşmış ciltler için formüle edildi. İçeriğinde Tan Booster, melanin bulunan bu ürün ciltte tazelik ve serinlik hissi bırakıyor. Mentol özü ile zenginleştirilen ürün cilde ferahlık ve serinlik hissi de veriyor. 
Deborah Milano Süper Bronzlaştırıcı Kuru Yağ
Farklı bitki yağların karışımından oluşan ürün, cildi yumuşatırken içeriğindeki ceviz kabuğu ile, koyu bir bronzluk sağlar. Cildinize rahatça süreceğiniz yağsız krem uygulandıktan sonra hoş bir Hindistan cevizi kokusu bırakıyor.
Deborah Milano Süper Koyu Bronzlaştırıcı Süt
Rekor sürede koyu bronzluk için iddialı bir formül sunan bronzlaştırıcı süt, cildin rengini hızlıca koyulaştırır. Doğal içerik karması deriyi bronzlaştıran pigmentlerin üretimini arttırmaya yardımcı oluyor. Hızlı kuruyan formülü ile deride pürüzsüzlük, yumuşaklık ve kadifemsi bir his bırakıyor.

basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder