22 Mart 2012 Perşembe

Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi



Merhabalar, bugün size neutrogena nın göz makyaj temizleyicisinden bahsetmek istiyorum.Bu ürünü bi arkadaşımda yatıya kaldığımda kullanmıştım ve çok hoşuma gitmişti makyaj temizleyicim bitince de hemen bunu aldım.Aldım aldım ama pek de umduğum gibi çıkmadı.Tamam güzel temizliyo burda hakkını yemiyim ama temizledikten sonra çok yağlı bir his bırakıyor.Kutunun arkasında da yazıyo nasıl kullanılması gerektiği,iyice çalkalamak gerekiyor.Zaten çalkalamayınca resmen zeytinyağı sürüomuş gibi filan bi hisse kapılıyosunuz.Ben baya çalkalamama rağmen sürdükten sonraki o yağlı his çok ama çok rahatsız edici:(
Bir de ben size sonra da anlatacağım bi krem den dolayı baya bi gözümde kuruluk problemi yaşadım bu temizleyici güzel temizliyo ama çok da kurutuo.Dolayısıyla bu 2 ürünü kullanınca göz kapağımda inanılmaz bi kuruluk prob. yaşadım Allah tan sonra Roc'un göz nemlendiricisiyle hallettim sorunumu.
Yeniden kullanır mıyım?Hayır bu yüzden bana yağlı his bırakmayan güzel temizleyen kurutmayan bi göz makyaj temizleyicisi tavsiye ederseniz çok sevinirim kızlar:)

4 yorum:

  1. merhaba,, bu ürünü bende daha önceden kullandım ve pek memnun kalmadım. şuanda Avon'un Besleyici Göz Makyajı Temizleyicisini kullanıyorum. sana da öneririm. umarım dener ve memnun kalırsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyen için çok teşekkür ederim cnm en kısa zamanda deniycem:):)

      Sil
  2. Merhaba
    bu ürünü ben uzun zamandır kullanıyorum. Ve çok memnunum ama sanırım küçük bi detay belirtmem gerek. Aslında kullanımında da yazıyor. Rimeli bu ürünle temizledikten sonra mutlaka ardından ılık su ile durulamalısınız. Ürünün yüzünüzde tamamen kalmamış olması gerekli. Ve ardından da gözaltı kreminizi uygularsanız daha sağlıklı olur. Ben bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum çok da memnunum :) umarım sizin de işinize yarar.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ılık suyla yıkamama rağmen bir türlü temizleyemiyorum, ürün hep bir miktar da olsa cildimde kalıyordu.Gerçi artık Bioderma Sensibio kullanıyorum çok memnunum.Yine de tavsiyen için teşekkür ederim:)

      Sil