22 Mart 2012 Perşembe

Benefit You Rebel Lite

Sonun you rebel ın postunu hazırlıyorum:)derslerim çok yoğun olduğundan bu postu bir türlü hazırlayamadım.Kusura bakmayın kızlar:(
Gelelim ürünümüzü bu ürünü ne kadar çok büyük bir hevesle aldığımı biliyorsunuz.Ve ürünün bu hevese fazlasıyla yettiğini gördüm:)bence çok güzel bir ürün.Tam aradığım bir ürün.Çünkü fondoten kullanmayı sevmem.Yüzümde de biraz güneşle birlikte artışa geçen lekeler var.Yaz dışında kışın güneş koruyucu sürmeye çok üşenirim.Biliyorum yanlış ama cidden çok tembelim:( Ve Ankara'da cildim çok kuruduğu için nemlendirilmeye iht. var. Tabi tüm bunların bir üründe olduğunu duyunca çok mutlu oldum:)Araştrdım piyasadaki kaliteli  kremler hangisi die işte you rebel ı buldum. Bir de The Balm Shelter ı gözüme kestrmiştim.Ama sonra Balm'ı Gratis'te yüzüme deneyince hoşuma gitmedi neden diye sorarsanız eğer
* bir kere sigara gibi kokuyordu dikkati çeken ilk şey bu oldu .
*2. olarak kapatıcılığını beğenmedim ciltte çok krem olduğu belli olmuyodu ama kapatıcılığını gözle görülür şekilde fark etmedim ama bunlar tamamen benim görüşlerim kişiden kişiye çok fark edebilir. Bir de şunu belirtiyim The Balm Shelter'ı sadece denedim düzenli olarak sürmedim.Yani artık siz karar verin:)
Evveeet you rebel ı niye beğendim bunu konuşalım. Yukarda yazdığım özelliklerini çok beğendim ve çok bereketli bir ürün bunu belirtiyim. Aşağıdaki fotodaki ürünün biraz fazlasıyla bütün yüzüme yetiyor.Çok fazla uygulamak istemiyorum. Zaten her gün sürüyorum çünkü ama herhangi bir maske hissi filan yok, üstüne üstlük nemlendiriciliği çok çok güzel gerçekten cildinizde nemlendirdiğini rahatça hissediyosunuz.Yazın bu kremi güneş koruyucumla birlikte kullamaya başlarım artık, daha etkili olur diye düşünüyorum.Kapatıcılığı demişken şunu da söliyim bu ürün gerçekten de yüzümü homojenleştirdi!Bu bence çok önemli, hatta bazı arkadaşlarım son günlerde cildine bişey mi yaptın berrak gözüküo filn dediler:):)


Fotoda ten rengim çok açık olduğu için kremin rengi çok belli olmuş ama benim yüzüm ellerime göre daha esmer olduğu için rengi tam cildime oturuyor.İşte böyle kızlar umarım postum hoşunuza gitmiştir:)

1 yorum:

  1. Ellerine sağlık.. Oldukça açıklayıcı olmuş.. Malesef buralarda ne benefit satan bi yer ne de gratis var :(

    YanıtlaSil