10 Kasım 2011 Perşembe

Lush:Honey I Washed the Kids

merhaba,
Daha önce de Lush'ın ürünleri hakkında yazacağımı söylemiştim.İlk Lush ürünüm Honey I Washed the Kids sabunu.Bu sabun inanılmaz güzel bal kokuyo.Bayılıyorum kokusuna,çok ama çok güzel.Zaten bu ürün Lush ın en çok satanlar ürünleri arasında yer alıyor.Ben gittiğimde de satıcı kız kadınların gelip bu sabundan kilo kilo sipariş ettiklerini söylemişti, inanırım yani o derece güzel.

İçindekiler

İçeriklerimizi, hayvanlar üzerinde test yapmayan tedarikçilerden alıyoruz.

Honey Water (Mel, Aqua), Propylene Glycol, Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Perfume, Beeswax (Cera alba), Sweet Orange Oil (Citrus dulcis), Bergamot Oil (Citrus bergamia), Aloe Vera Extract (Aloe barbadensis), Sodium Chloride, Glycerine, EDTA, Tetrasodium Editronate, Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Titanium Dioxide, *Limonene, *Linalool, Benzyl Benzoate. * Bitkisel yağlarda doğal olarak bulunur.
Fiyatı:(100gr) 12,90 TL

1 yorum:

  1. bu sabunu almayı kafama koymuştum ama kokusunu çok merak ediyordum (çünkü bazı ballı ürünlerin bal kokusuyla iç alakası olmuyo:) şimdi merakımı giderdim geriye alması kaldı:) çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil