20 Mayıs 2012 Pazar

Gratis Alışverişim


Merhabalar, bugün gratise gittim ve aslında ihtiyacım olan ama gratisten almayı planlamadığım şeyler aldım:)


Crystal Stick Deodorant:Ne zamandır organik bir roll-on arıyordum.Ama bir türlü ne alıcağıma kara verememiştim.Biliyorsunuz bir çok roll-on alüminyum klorohidrat,zirkonyum,paraben gibi cildimize zaralı maddeler içeriyor.Bu maddelerin kötü etkileri bazı insanlarda şimdiden bazılarında sonradan ortaya çıkıyor.En basitinden söyleyeyim, bu zararlı maddeler koltukaltlarımızda siyahlıklar oluşmasına neden oluyor.Bence bu en masum etkisi bile diyebilirim.Ben de bunu öğrendikten sonra bu maddeleri içermeyen bir ürün almam şart olmuştu ve sonunda aldım:)Satıcı bayanın dediğine göre en çok satılan ürünleriymiş baya memnun kalan varmış.Bakalım ben memnun kalacak mıyım?

Ne yazık ki yazılar okunmuyor:( Ben söyleyeyim: Kullanılışında ürünün kendisi kuru, normal roll-on lar gibi ıslak değil.Ürünü biraz ıslatıp temiz cildimize sürüyoruz.Ürünün vaat ettikleri ise şöyle: Kötü koku oluşumunu önler, leke bırakmaz,iz bırakmaz,yapışmaz,parfümsüzdür.Günlük kullanımla 1 yıla kadar kullanım ömrü vardır.Bakalım bunlardan kaçını sağlayacak? Fiyatı 13 lira
 Giovanni Yeşil Çaylı Şampuan: Bu ürünü de deneme amaçlı aldım.Zaten minik deneme boyu bu ürünün.Hiç duymamıştım ama sanırım pek yararlı değilmiş bunu da aldıktan sonra öğrendim.Ama belki benim saçımda işe yarar.


 Bee Beauty Tatlı Badem ve Narlı Vücut Losyonu: Bu kremin kokusuna bayıldım!Çok güzel, ne çok ağır ne çok hafif bir koku.Başka kokulu olanları da vardı ama ben en çok bunu beğendim.Ürünün ayrıca pompalı olması da cabası.Kokusunu oda arkadaşımda çok beğendi, bayıldı:)Fiyatı 15liraydı.

Sevgiyle kalın....

6 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan canım:) kristal deodarantı kullanma şansın oldu mu nasıl etkili mi? ben de arıyorum da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:)bugün kullandım canım hep normal roll-on on lara alışmışım ya sürünce koltuk altımı nemlendirip ıslaklaştırmasına bu ürün çok tuhaf geldi üst kısmını ıslatıp rahatça sürdüm bi baktım koltuk altım kupkuru:d sanki sürmemişim gibi ama o vıcık vıcık his yok sevdim yani:)ve anladığım kadarıyla ter kokusu da yok şimdilik:)

      Sil
  2. ben deçok merak ediyorum o roll-on'u hala seviyor musun, aranız nasıl? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aldığımdan bu yana her gün kullanıyorum ve gerçekten sevdim:) hani hiç mi kötü bir yönü yok diye sorarsan tek bir şey var o da her üst kısmını ıslatıp kullanmaya bazen üşeniyorum:))o da benim tembelliğim=) onun dışında gerçekten güzel bir ürün

      Sil
  3. merhaba,acaba bu ürünü halen kullanıyor musunuz, ben de alamk istiyorum ama cesaret edemedim buyuk boy vardı yalnızca. başka bir blokta yazın kullanan bır bayan kokuyu onlemedıgını 4-5 saat sonra etkısının kalmadıgını yazmıs sızın fıkırlerınız daha gecerlı geldı bana,yorumunuzla yardım edersenız cok sevınırım...çok teşekkürlerr şimdidenn !:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğruyu söylemek gerekirse bu ürünü son zamanlarda neredeyse hiç kullanmıyorum.Nedenine gelirsem kullanımı bence çok sıkıntı her defasında ıslatıp sürmek bir yerden sonra sıkıyor.Zaten aceleyle çıkıyorum çoğunlukla hiç elim gitmiyor, pratik değil.Etkisine gelirsem ben etkisini beğenmiştim kalıcılığı konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama o bayanın yapısı farklıdır benimki farklı, herkeste aynı şekilde olmayabilir.Özellikle ter konusu kişiden kişiye çok farklılık gösterir.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

      Sil