17 Ağustos 2012 Cuma

Ev Yapımı Oje

Güzel bir DIY fikri ,siz ne dersiniz:)


Görsel kaynak:internet

Superdrug Dry Shampoo Head İn Clouds

Merhabalar, bugün size Supardrug'ın kuru şampuanındn bahsetmek istiyorum.Kuru şampuanları çıktığını duyduğumdan beri merak ediyordum.Watsons'ta bu markayı görünce de aldım.


Ben saçlarımı yaklaşık 2-3 günde bir yıkarım.Hani 3. günde hafifçe saçlarınızın ağırlaştığını fark edersiniz ya, işte o durumu sevmiyordum.Yaklaşık 4 gündür yıkamadığım saçlarıma bu kuru şampuanı uyguladım.Talimatta yazdığı gibi masaj yaparak yedirdim.Ama hiç bir fark olmadı:( Saçlarımın diplerindeki yağlarım yine ilk baştaki gibiydi.Kısacası ben memnun kalmadım.Ama şunu belirteyim.Saç tipinden saç tipine farklılıklar oluşabilir.Yani bende etkili olmaması sizde de olmayacağı anlamına gelmez.Ama ben bunu para ziyanı olarak gördüm ne yazık ki..


Watsons'tan aldığımda indirimdeydi ve yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 7liraydı.

Kendinize güzel bakın:))

1 Ağustos 2012 Çarşamba

KAHVE BAHANE, BEYAZLIK ŞAHANE!



Dünyanın bir numaralı ‘diş beyazlatma uzmanı White Glo’, dişlerdeki lekeleri yok ederken, dişlerinizin hem bakımını yapıyor hem de dişlerinizi beyazlatıyor.

Diş Beyazlatma Uzmanı White Glo,özel formülü sayesinde gülüşlerinizi parlatıyor. White Glo; klasik beyazlatıcı, sigara kullananlara özel, çay ve kahve tüketenlere özel, ağız gargarası ve diş macunu ikisi bir arada seçenekleri ile herkes için farklı çözüm sunuyor.
Avustralyalı Tüketici Birliği tarafından “en iyi beyazlatıcı diş macunu” seçilen White Glo,ayrıcalıklı üretim teknolojisi sayesinde uzun süre ferahlık ve koruma sağlayarak,özellikle ramazan aylarında insanların korkulu rüyası haline gelen ağız kokusuna da çözüm getiriyor.Micro parlatıcı partiküller ve nefes ferahlatan güçlü formülü sayesinde ağız içerisinde oluşan istenmeyen kokuları önlüyor.
White Glo diş macunu, White Glo Anti-Leke diş fırçası ve yemek sonrası dişlerdeki kalıntıları temizlemeye yardımcı olan özel temizleyicileriyle birlikte,komple diş bakım paketi şeklinde satışa sunuluyor.



Beliz Kozmetik tarafından ithal edilen beyazlatma uzmanı White Glo, 14.90 TL satış fiyatıyla tüm seçkin eczanelerde bulunuyor.

Basın Bültenidir.